SEO productteksten voor webwinkels

Betere SEO productteksten voor jouw webwinkel? Gaan we doen!
Ik haal meer uit jouw site met teksten die Google en de bezoeker overtuigen.

SEO productteksten voor webwinkels

Betere SEO productteksten voor jouw webwinkel? Ik haal meer uit jouw site met teksten die Google én de bezoeker overtuigen.

Meer succes met betere productteksten

Hoger in Google

Geoptimaliseerde productteksten haken beter aan op de zoekopdracht en worden door Google hoger vertoond.

Meer verkoop

Betere productteksten zetten de voordelen van het product op een voetstuk, waardoor een aankoop aantrekkelijker wordt.

Duurzaam resultaat

Ik werk structureel aan jouw online succes, waarbij het rendement op de lange termijn centraal staat.

Betere teksten voor webwinkels

SEO-copywriting

De belangrijkste zoekwoorden verwerk ik zichtbaar en onzichtbaar op de pagina met de productteksten.

Keyword research

Ik achterhaal de woorden waar de doelgroep op zoekt, want dit is de basis van een goede tekst.

Conversie

Met data maak ik het rendement van de shop inzichtelijk in maandelijkse rapportages. Hierbij werk ik aan structurele verbeterpunten voor meer business.

Voordelen benadrukken

Ik laat productteksten nog beter benadrukken waarom mensen bij jouw shop moeten bestellen.

Alles over mijn SEO copywriting voor webshops

Veelgestelde vragen

Dat verschilt per webshop. Soms ben ik klaar met een paar aanpassingen, soms moet een tekst helemaal anders. Daarom maak ik in het offertetraject een inschatting van wat nodig is.

Zonder blikken of blozen: jazeker. Ik heb ervaring met alle belangrijkste systemen waaronder WordPress (inclusief WooCommerce), Lightspeed, Umbraco, Magento en Shopify.

In het offertetraject bespreken we wat er moet gebeuren en hoeveel inspanning dat kost. Daarop baseer ik mijn offerte, waarin ik bereken wat de prijs wordt. Of dat een prijs is per tekst of per uur, bepalen we samen. 

Dat bepalen we samen. Wil je graag de controle houden? Dan spreken we een feedbackronde af. Wil je er zo weinig mogelijk werk van hebben? Dan ga ik zelfstandig te werk en kom ik in de lucht zodra ik productspecifieke vragen heb.

Meer verkopen met betere content

Als online copywriter en SEO specialist haal ik al 10 jaar het maximale uit websites. Mijn focus ligt op teksten die jouw producten het beste aanprijzen bij de bezoekers van de site.

ferdi tuinman profiel box

Een effectieve werkwijze

✓ Ervaren in online copywriting

Als professioneel copywriter heb ik tientallen jaren ervaring met online copywriting, waaronder voor klanten van het mkb.

✓ Een persoonlijke aanpak

Ik start mijn samenwerkingen met een persoonlijk gesprek, om te bepalen waar je staat en wat je wilt. Dat werk ik vervolgens uit in een strategie die aansluit bij jouw doelen.

✓ Succes is het belangrijkste doel

Mijn werkwijze is gericht op succes. Ik leg de nadruk op het behalen van meetbare resultaten en het maximaliseren van de online zichtbaarheid en impact.

✓ Kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Met mijn achtergrond als bureau-ervaren SEO-specialist bied ik hoogwaardige diensten tegen betaalbare tarieven. Ik combineer de kwaliteit van een agency met het persoonlijke contact en de tarieven van een freelancer, waardoor mijn diensten toegankelijk zijn voor een breed scala aan klanten.

Vertrouwd door mijn klanten

Meer verkoop met teksten op maat

Als online copywriter laat ik jouw website beter aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Mijn werkwijze is persoonlijk, doeltreffend en gericht op meer verkoop.

Doelgerichte zoekwoordanalyse

Ik analyseer relevante zoekwoorden die de doelgroep gebruikt, om daarna te zorgen dat de productteksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Effectieve contentoptimalisatie

Ik optimaliseer de productteksten op een vakkundige manier, waarbij ik de juiste zoekwoorden op strategische plaatsen in de tekst zet.

Focus op klantbehoeften

Mijn aanpak is gericht op het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van jouw klanten, zodat ik de productteksten kan aanpassen aan wat mensen daadwerkelijk zoeken.

Unieke verkoopargumenten

Ik verwerk verkoopargumenten in productteksten, waardoor teksten zich onderscheiden van concurrenten en aantrekkelijker worden voor potentiële kopers.

Professionele copywriting

Met mijn professionele schrijfstijl lukt het om de productteksten boeiend en overtuigend te maken, waardoor ze de aandacht van de lezers vasthouden en interesse wekken.

Overtuigende overtuigingstactieken

Naast betere teksten te maken, zoek ik naar visuele manieren om de voordelen en kenmerken van producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Het resultaat is een betere productpagina die meer verkoop oplevert.

Dit zeggen anderen

Een scherpe offerte

Overtuigd? Dan ga ik graag aan de slag met een scherpe offerte. Neem contact op of plan een online kennismaking in via de knop hieronder.

Samenwerken?

Vrijblijvende kennismaking

Aan de slag met betere productteksten? Laten kennismaken.

Bellen

06-24602947

Contactformulier

  Betere productteksten in Groningen

  Adres

  Leonard Springerlaan 35
  9727 KB Groningen

  Openingstijden

  • Maandag: 08.30 – 17.00
  • Dinsdag: 08.30 – 17.00
  • Woensdag: 08.30 – 17.00
  • Donderdag: 08.30 – 17.00
  • Vrijdag: 08.30 – 16.00

  Bel/mail gerust voor een afspraak.

  Gecertificeerd door en voor Google