WordPress website laten maken?

Snel online met een professionele site? Gaan we doen! Ik maak en vul jouw website waarbij je zelf het design kiest. Een nieuwe website van drie pagina's heb je al voor € 499.

WordPress website laten maken?

Snel online met een professionele site? Gaan we doen! Ik maak en vul jouw website waarbij je zelf het design kiest. Een nieuwe website van drie pagina’s heb je al voor € 499.

Professionele site

SEO-vriendelijk

Snel online

Welke stijl past bij jou?

Een nieuwe website voor € 499

Gebaseerd op WordPress

WordPress is het meest gebruikte CMS en biedt oneindige flexibiliteit.

Klaar voor Google

De nieuwe website biedt uitstekende kansen om de site te optimaliseren voor SEO.

Jij kiest de opmaak

De look en feel van jouw site moeten bij je passen. Ik geef je de keuze uit meerdere templates die we verder aan gaan passen.

Jouw verhaal blijft overeind

Omdat jij de teksten en afbeeldingen levert, blijft jouw corporate story overeind.

Dit zeggen anderen

Mijn werk

Een effectieve werkwijze

✓ Ervaren in online copywriting

Als professioneel copywriter heb ik tientallen jaren ervaring met het schrijven voor een publiek, waaronder voor klanten van het mkb.

✓ Een persoonlijke aanpak

Ik start mijn samenwerkingen met een persoonlijk gesprek, om te bepalen waar je staat en wat je wilt. Dat werk ik vervolgens uit in een strategie uit die aansluit bij jouw doelen.

✓ Succes is het belangrijkste doel

Mijn werkwijze is gericht op succes. Ik leg de nadruk op het behalen van meetbare resultaten en het maximaliseren van de online zichtbaarheid en impact.

✓ Kwaliteit tegen een vriendenprijs

Met mijn achtergrond als bureau-ervaren SEO-specialist bied ik hoogwaardige diensten tegen betaalbare tarieven. Ik combineer de kwaliteit van een agency met het persoonlijke contact en de tarieven van een freelancer, waardoor mijn diensten toegankelijk zijn voor een breed scala aan klanten.

Meer verkoop met teksten op maat

Als online copywriter laat ik jouw website beter aansluiten op de behoefte van de doelgroep. Mijn werkwijze is persoonlijk, doeltreffend en gericht op meer verkoop.

Doelgerichte zoekwoordanalyse

Ik analyseer relevante zoekwoorden die de doelgroep gebruikt, om daarna te zorgen dat de productteksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Effectieve contentoptimalisatie

Ik optimaliseer de productteksten op een vakkundige manier, waarbij ik de juiste zoekwoorden op strategische plaatsen in de tekst zet.

Focus op klantbehoeften

Mijn aanpak is gericht op het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van jouw klanten, zodat ik de productteksten kan aanpassen aan wat mensen daadwerkelijk zoeken.

Unieke verkoopargumenten

Ik verwerk verkoopargumenten in productteksten, waardoor teksten zich onderscheiden van concurrenten en aantrekkelijker worden voor potentiële kopers.

Professionele copywriting

Met mijn professionele schrijfstijl lukt het om de productteksten boeiend en overtuigend te maken, waardoor ze de aandacht van de lezers vasthouden en interesse wekken.

Overtuigende overtuigingstactieken

Naast betere teksten te maken, zoek ik naar visuele manieren om de voordelen en kenmerken van producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Het resultaat is een betere productpagina die meer verkoop oplevert.

Hoe werkt het?

Een website van drie pagina’s heb je al voor 499 exclusief btw. En dit is hoe we dat doen.

 ✓ Jij kiest een opmaak uit.
✓ Ik ontvang de teksten, logo’s en afbeeldingen en zorg dat de site professioneel wordt ingericht.
✓ We plannen samen wanneer de werkzaamheden beginnen.
✓ Binnen een paar dagen is de eerste versie klaar.
✓ In de dagen daarna verwerk ik eventuele feedback.
✓ Alles naar wens? Dan zorg ik voor de livegang op jouw hosting-omgeving.

Portfolio

Een greep uit mijn werk

SEO-optimalisatie webshop
SEO-optimalisatie woonwinkel
SEO-copywriting en sitestructuur
Vorige slide
Volgende slide

Online met een website op maat

Als online copywriter en SEO specialist haal ik al 10 jaar het maximale uit websites. Mijn focus ligt op teksten die jouw producten het beste aanprijzen bij de bezoekers van de site.

ferdi tuinman profiel box
Certificaten

Gecertificeerd door Google

Dit zeggen anderen